Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Konferens i Göteborg

Är det dags att boka en konferens i Göteborg? Här har vi samlat konferensanläggningar för din konferens i Göteborg. 

Du kan välja mellan ett konferenshotell där Du har allt under samma tak – både konferens, kost och logi – eller en konferensanläggning för dagkonferens som kombineras med boende på ett närliggande hotell.

Konferenspoolen samarbetar med hundratals anläggningar, allt från den stora konferensanläggningen till den lilla exklusiva herrgården.

Du har 27 anläggningar att välja mellan

Klicka dig in på de olika anläggningarna för mer specifik information. För personlig hjälp kontakta oss på telefon 08-21 61 00 eller skicka en bokningsförfrågan som du hittar längst ner på denna sida. Vi hör av oss inom kort och berättar vilka som har ledigt och till vilka priser.

Skicka din bokningsförfrågan!

Vi återkommer till dig inom kort och berättar vad som finns ledigt och till vilka priser

Du har markerat följande anläggningar

    Enligt nya lagen Dataskyddsförordningen (GDPR) får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du klickar på "Skicka bokningsförfrågan" i ovan formulär ger du oss ditt godkännande till att Konferenspoolen får behandla och lagra dina uppgifter enligt vårt integritetspolicy. Skulle du vilja att vi tar bort dig ur våra register går det bra att maila till dataskydd@konferenspoolen.se.

    Slutför bokningen