Konferenspoolen frågar - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00


Konferenspoolens frågor.


Vi kommer ställa frågor till både kända och okända personer,
vad är det som motivera, intresserar och driver dem framåt?
 

Håkan Ask

Han arbetar som Account Manager
Meetings & Events inom Radisson Hotel Group
och är efter sin mångåriga erfarenhet i branschen ett välkänt ansikte.  Han hjälper gärna till med olika typer av mötes- och eventförfrågningar till något av Radissons nationella eller internationella hotell.

Håkan Ask, Account Manager - Meetings & Events Radisson Hotel group
Se svaret på frågorna

 

Anders Ekborg

Han är en av Sveriges främsta skådespelare och sångare som just nu har fullt upp med att spela rollen som den traditionsbundne prästen Stig i den stora musikalupplevelsen "Så som i himmelen" – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Anders Ekborg
Se svaret på frågorna

Bröderna Norberg

Ni känner igen dem från humorsuccén ”Mumbo Jumbo” på TV4, Melloparodierna på Youtube, Idol, och nu senast från UNICEF-galan. Hyllade duon Daniel och Emil Norberg har tagit hem otaliga priser för sin webbkanal och sina sketcher och åker nu runt med sin uppskattade föreställning för att underhålla
en publik, stor som liten.
Daniel_Emil_Norberg.jpg
Se svaret på frågorna