Konferenspoolen frågar - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00


Konferenspoolens frågor


Vi kommer ställa frågor till både kända och okända personer,
vad är det som motivera, intresserar och driver dem framåt?
 

Malena Ernman

Malena Ernman är en svensk operasångerska, som 2009 vann Melodifestivalen och svenska folkets mellohjärtan med ”La voix”. Idag är Malena främst aktuell på scenen i musikalen ”Så som i himmelen”.

Malena_Ernman2_webb.jpg Se svaret på frågorna

 

Claes Månsson

Claes Månsson har arbetat på en mängd teaterscener utöver Dramaten. Claes är kanske mest känd för sin medverkan i tv-serien Lorry under åren 1989–1995. Claes har medverkat i ett antal filmer under åren.

Claes_Mansson2_webb.jpg Se svaret på frågorna

 

Kitty Nyberg

Kitty arbetar i dag på 7A Conference & Business Center som ”Director of inhouse sales” . Hon har en lång historik inom hotell- och konferensbranschen och har bl.a. arbetat på Stockholm Meeting Selection
i fem år som Inhouse Sales Manager. 
Kitty_Nyberg_webb.jpg Se svaret på frågorna

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne är VD på United Spaces och är ett känt ansikte inom besöksnäringen. Hon har lång erfarenhet av ledande positioner på framgångsrika företag inom besöksnäringen såväl som internationell
ledarskapserfarenhet från olika länder runt om i Europa.


Yvonne_Sorensen_webb2.jpg
Se svaret på frågorna

Håkan Ask

Han arbetar som Account Manager
Meetings & Events inom Radisson Hotel Group
och är efter sin mångåriga erfarenhet i branschen ett välkänt ansikte.  Han hjälper gärna till med olika typer av mötes- och eventförfrågningar till något av Radissons nationella eller internationella hotell.

Håkan Ask, Account Manager - Meetings & Events Radisson Hotel group
Se svaret på frågorna

 

Anders Ekborg

Han är en av Sveriges främsta skådespelare och sångare som just nu har fullt upp med att spela rollen som den traditionsbundne prästen Stig i den stora musikalupplevelsen "Så som i himmelen" – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Anders Ekborg
Se svaret på frågorna

Bröderna Norberg

Ni känner igen dem från humorsuccén ”Mumbo Jumbo” på TV4, Melloparodierna på Youtube, Idol, och nu senast från UNICEF-galan. Hyllade duon Daniel och Emil Norberg har tagit hem otaliga priser för sin webbkanal och sina sketcher och åker nu runt med sin uppskattade föreställning för att underhålla
en publik, stor som liten.
Daniel_Emil_Norberg.jpg
Se svaret på frågorna