Fyra snabba frågor till bröderna Norberg - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00


Fyra frågor till bröderna Norberg

Ni känner igen dem från humorsuccén ”Mumbo Jumbo” på TV4, Melloparodierna på Youtube, Idol, och nu senast från UNICEF-galan.
Hyllade duon Daniel och Emil Norberg har tagit hem otaliga priser för sin webbkanal och sina sketcher och åker nu runt med sin uppskattade
föreställning för att underhålla en publik, stor som liten.
Daniel_Emil_Norberg_NB_v23.jpg
”Vår föreläsning, eller är det en föreställning, handlar om kreativt skrivande, pyssel med rekvisita och kostym, filmarbete och redigering, samt kamp mot skrivkramp.
Kort och gott vårt arbete. Den är lättsam och varvad med klipp, vi skojar med publiken och spelar lite musik, men samtidigt finns det en förhoppning om att den uppfattas som ärorik och inspirerande. Innehållet går att skruva lite i för att anpassas efter målgrupp.”

 

Fyra snabba frågor till bröderna Norberg:

Vad tar man med sig efter er underhållande föreläsning?
Glädje, inspiration, nyfikenhet: Känslan av att kunna göra det mesta med en idé, lite lust och en stor
mängd kartong, tejp och en enkel kamera så länge man är lösningsorienterad och lägger fokus på rätt saker och bortser från hindren.

Vad hoppas ni uppnå för känsla hos publiken?
Vi vill visa publiken att det mesta är möjligt om man vet vad man vill åstadkomma. Vi vill inspirera till att leka, fuska  och på
så vis ge liv till idéer. Vi vill få folk att ifrågasätta känslan av att “det där är för svårt”, “det där blir för dyrt”, “det där kan vi inte göra”.

Vad måste finnas i ett konferensrum?
En utgång! Man måste få ta en paus då och då! Och såklart bubbelvatten! Sveriges företag och myndigheter drivs av bubbelvatten!

Vilka är era bästa egenskaper?
Daniel: Att jag kan spela ett nytt instrument efter första gången jag tar i det! Tycker jag själv i alla fall. Sällan dom runt omkring.
Emil: Att jag lärt mig stänga ute ljud från bl.a. Daniel så att jag istället kan koncentrera mig på att göra träffande och finurliga spaningar om omvärlden.

Tillbaka till sidan "Konferenspoolen frågar"

När du bokar ditt event genom Konferenspoolen hjälper vi dig naturligtvis även att boka in Bröderna Norberg för att få ett optimalt event.
Kontakta oss direkt på tel. 08-21 61 00 eller info@konferenspoolen.se