Fem snabba frågor till Kitty Nyberg - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00


Fem frågor till Kitty Nyberg
 

Kitty arbetar i dag som ”Director of inhouse sales” på 7A Conference & Business Center sen 2,5 år. Kitty har en lång historik inom hotell- och
konferensbranschen och senast arbetade Kitty på Stockholm Meeting Selection i fem år som Inhouse Sales Manager. Kitty Nyberg

Kittys svar på våra frågor:

Vad gör du för att fånga dagen?
Jag tror att det jag gör för att fånga dagen är att jag är en ja-sägare. Så jag säger ja, till det dagen har att erbjuda. Det kan vara alltifrån att gå på en spontan lunch,
träffa en kund eller ta hand om allt nytt som dyker upp i företaget, genom att säga ja till det och allt vad det innebär.

Vilken är din nästa stora utmaning?
Ja det är ju att 7A nu expanderar med en 17 000 kvm stor anläggning på Vasagatan, nämligen gamla Postcentralhuset.
Så min största utmaning nu blir att vi skall fylla denna anläggning med nya gäster.

Var åt du din bästa måltid senast och vad åt du? 
Den frågan är lätt; det är restaurang Hantverket på Sturegatan 15, de har helt fantastisk mat. Deras ”Hasselbackspotatis” som de har på förrättsmenyn är ”to die for”, den är helt fantastisk, jag rekommenderar alla att gå dit. På Restaurang Hantverket har de också ett fantastiskt koncept, med olika ”Maträtter” och inte förrätter och varmrätter. Vilket skulle kunna beskrivas enkelt som ”Svensk Tapas”, man plockar lite av det man är sugen på.

Beskriv ett möte som satte avtryck?
Jag var på en nätverksträff i förra veckan på Kolmården, där fick vi en inspirationsföreläsning av vildmarkschefen för djurparken som berättade om hur man kan leda människor på samma sätt som vi leder djur, med belöningssystem, det var fantastiskt inspirerande och vi fick även se sälar på nära håll och när tränade sälarna.

Vilket är ditt drömresemål?
Den är frågan är lite knepig tycker jag, för man har ju verkligen testat och rest väldigt mycket och vet inte riktigt vad jag skulle vilja se.
Maldiverna är ju ett ställe man nästan måste ha sett och varit, bo på de här husen på pålar ute i vattnet, det får nog bli mitt drömresemål. 

Gå till sidan "Konferenspoolen frågar"

Kontakta oss direkt på tel. 08-21 61 00 eller info@konferenspoolen.se