Våra referensuppdrag - Mötesadministration - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00


Referenser mötesadministration


6-7 sep och 4-5 okt 2019
Demensförbundet

Mötesadministration i samband med deras två föreningskonferenser hösten 2019
Demensförbundet har anlitat Konferenspoolen för mötesadministration när vi arrangerade två stora föreningskonferenser hösten 2019. Varje konferens hade ungefär 100 deltagare och Konferenspoolen tog hand om allt det praktiska åt oss. Allt från samtliga kontakter med konferenslokal till att ta emot och registrera deltagarna och efter eventen genomföra och sammanställa utvärderingarna. Jag kan varmt rekommendera Konferenspoolen som i alla situationer haft ett mycket professionellt och vänligt bemötande.

I utvärderingen efter de två konferenserna gav deltagarna ett mycket högt betyg till allt det som Konferenspoolen tagit ansvar för.
- Anni Reimers, Förbundssekreterare

Läs mer om Demensförbundet härDemensförbundets konferens 2019

14-18 aug 2019
SBI - IRSCL Congress 2019

Mötesadministration i samband med en vetenskaplig konferens för 500 deltagare 2019
Vi rekommenderar varmt Konferenspoolen, som vi anlitade i samband med vår vetenskapliga konferens med drygt 500 deltagare. Konferenspoolen skötte abstracthanteringssystemet, registrering online och på plats, hantering av konferensavgifter, utvärdering samt viss övrig mötesadministration.

Vår kontakt på Konferenspoolen var kunnig, trevlig och försökte hitta lösningar anpassade för specifikt våra behov.
- Åsa Warnqvist, Fil. dr., forskningsledare

​​​​​​​Läs mer om Svenska barnboksinstitutet härBarnboksinstitutets Kongress 2019 ​​​​​​​

24-26 maj 2019
Adoptionscentrums 50 års jubileum

Mötesadministration inför och under vårt jubileumsfirande ”Adoptionscentrum 50 år” 
I och med att firandet innehöll så många olika delar som kongress, publika mingel och workshops samt jubileumsmiddag med uppträdande anlitade
vi Konferenspoolens mötesadministration för att vara oss behjälpliga med offertframtagande och logistiken gällande anmälningsförfarandet men
även i kontakten med den anläggning vi valt för arrangemanget. Under hela processen har bemötandet från Konferenspoolen och dess projektledare varit proffsigt och engagerande, vi har verkligen känt att projektledaren har gjort allt för att vårt arrangemang ska bli lyckat. Projektledaren har på ett exemplariskt sätt tagit tag i alla de problem och frågor som dykt upp under arbetets gång och återkopplat snabbt och effektivt. Det har varit en enorm trygghet för oss att känna att vi kunnat kontakta projektledaren när som helst och att ingen fråga var för svår att lösa vilket gjorde att vi kunde koncentrera oss på andra saker än administration.

Jag kan ärligen säga att utan Konferenspoolens hjälp hade vårt arrangemang inte blivit den succé det faktiskt blev.
- Patrik Wallner, Verksamhetsutvecklare

​​​​​​​Läs mer om deras verksamhet här 

​​​​​​​Adoptionscentrum_50_webben.jpg

 

Tillbaka till sidan "Mötesadministration"

​​​​​​​Kontakta oss direkt på tel. 08-21 61 00 eller info@konferenspoolen.se