Boka konferens i Sverige kostnadsfritt! - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

spacer

NYHETSINFORMATION

TIPS, INFORMATION OCH KONFERENSERBJUDANDEN
 

spacer

 

spacer

BOKA KONFERENS I HELA SVERIGE !


VI ÄR SPECIALISTER PÅ MÖTEN OCH KONFERENSER

Att hitta en lokal och boka konferens kan vara både tidskrävande och svårt. Låt oss ta hand om allt när det gäller din konferens. Vi hittar de bästa
lokalerna och hjälper dig boka konferens i hela Sverige. Söker ni en plats för konferens i Stockholm city eller runt Arlanda, Göteborg och Malmö? 
Vi hjälper dig att hitta de bästa lokalerna för din konferens och att anlita oss är enkelt och kostnadsfritt. Med 30 års erfarenhet av att boka konferenser och events är vi experter på
konferenser - stora som små och tar snabbt fram de alternativ som passar bäst för dina behov och önskemål för din konferens.

Vi gör det vi är bäst på - samtidigt som du får mer tid över till annat.

Gå till sidan Hjälp och rådgivning

spacer
spacer

MÖTESADMINISTRATION

Vi tar hand om allt från planering, genomförande och uppföljning av din konferens

Det ligger oftast ett omfattande detaljarbete bakom varje lyckad konferens. Med vår tjänst mötesadministration hjälper vi dig med allt det praktiska så du kan fokusera på konferensinnehållet. Vi vet att en konferens kan vara tidskrävande att arrangera. Lokaler ska bokas, logi och middagsarrangemang ska planeras, inbjudningar ska skickas ut, deltagarförteckningar och namnbrickor ska tas fram m.m. "Attgöra"-listan för konferensen kan bli lång. Låt oss ta hand om allt från planering till genomförande och uppföljning av din konferens.
Med vår tjänst mötesadministration sparar ni både tid och pengar.

Gå till sidan Mötesadministration

spacer

STORA MÖTEN OCH KONFERENSER

Att arrangera en stor konferens kräver oftast mer tid och resurser än man tror och det kan vara både överväldigande och skrämmande. När du önskar boka
konferens för ett större sällskap hjälper vi dig att ta fram flera olika alternativ för konferenslokal i hela Sverige, helt enligt dina önskemål och krav.
Hos oss kan du tryggt lämna över alla detaljer kring din konferens så hjälper vi dig snabbt och helt utan kostnad.

Gå till sidan Stora möten

spacer

STADSMILJÖ, FJÄLLEN ELLER KANSKE SKÄRGÅRD?

Vi hittar de bästa lokalerna och hjälper dig med konferensbokning i Stockholm och övriga Sverige. 

Vi har samlat några av våra konferensanläggningar i olika områden, klicka dig vidare på bilderna nedan för att boka din konferens.

NYHETSINFORMATION

TIPS, INFORMATION OCH KONFERENSERBJUDANDEN