Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Topp_undersida_happy_people_2000.jpg
Våra tjänster

Välkommen till Konferenspoolen

Med vår kunskap och kompetens hjälper vi dig att hitta rätt i hela Sveriges konferensutbud. Snabbt och utan kostnad tar vi fram de alternativ som passar bäst för just ditt möte. Vi lotsar dig hela vägen fram till beslut och bokning. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Bland våra anställda ryms erfarenheter från jordens alla hörn och ifrån alla delar av den viktiga turismbranschen.

Ullis Holgersson

Försäljnings- & Partneransvarig
   08-441 88 35
  ullis@konferenspoolen.se

Fotbollsentusiast som under många år själv var aktiv, numera gillar hon att ha många bollar i luften! Branscherfarenhet från såväl kedjehuvudkontor som på hotell, fokus på försäljning och relationsbyggande arrangemang med våra kunder och partners. Ullis har en passion för att resa, gärna till varmare breddgrader och allra helst till Sydafrika som har en speciell plats i hjärtat!

Christina Stolperud

Försäljning
   08-441 88 34
  christina@konferenspoolen.se

Lång erfarenhet med inriktning på affärsresor på olika resebyråer och senaste åren på American Express. Social och brinner för möten med människor. Tycker om att kunna vägleda och supporta kunder och kollegor att hitta bästa lösningen för ändamålet. Utbildad kostrådgivare med ett stort intresse av kost och hälsa och hur det påverkar våra kroppar. Är gärna på mitt landställe på Ornö vilket är ett härligt ställe att återhämta sig på, och älskar även att resa och upptäcka nya spännande platser i världen.

Mirja Wall Tjelder

Projektledare/Försäljning
   08-441 88 37
  mirja@konferenspoolen.se

Erfaren projektledare inom möten, evenemang och kommunikation i ett flertal branscher. 20 års erfarenhet från besöksnäringen och haft olika positioner. Utbildad projektledare och arbetat de senaste åren som projektledare. Strukturerad och med förmåga att hantera många projekt samtidigt. Nätverkare, social, kreativ, hög drivkraft som brinner för möten. Älskar att resa och uppleva nya kulturer och träffa nya människor. Passion för havet, dykning, äventyr och finner lugnet i yoga och sommarstället vid Bråviken.

Therese Tullgren

Digital Manager
   08-441 88 36
  therese@konferenspoolen.se

Har erfarenhet från både stora och entreprenörsdrivna företag samt drivit egen konsultverksamhet inom digital marknadsföring och kommunikation under många år. Therese har en passion för inredning och design och spenderar gärna sin lediga tid i någon intressant inredningsbutik. Hon har en förkärlek till medelhavet och har som mål att åtminstone en gång om året åka till sin favorit ö Kreta.

Maritha Olander

Ekonomi
   08-21 61 00
  ekonomi@konferenspoolen.se

Driven redovisningskonsult som gärna kollar scorekortet om ni ska golfa. Född i en slalombacke tar hon gärna en telemarksväng på väg mot nya resultaträkningar och kontoanalyser. Mångårig erfarenhet av ekonomi i hotell- och restaurangbranschen.

Carin Olsson Theander

Delägare Konferenspoolen
   08-21 61 00
  c.olson@konferenspoolen.se

En glad golfare som gillar ett snabbt tempo och nya spännande idéer och teknik. Turismekonom med erfarenhet av fjällturism, internationell krysningstrafik, utredningssekreterare, hotellchef, VD/turistchef och framförallt egen företagare i konferensbranschen sedan 1994.

Laisa Hammarberg

VD och Delägare Konferenspoolen
   08-21 61 00
  l.hammarberg@konferenspoolen.se

Kreatör med smak för mat och upplevelser. Skibum i USA, Alperna och Åre. Super entreprenör med Fjäderholmarnas Krog & Matmagasin samt Villa Källhagen som tunga meriter. Ekonom med internationella erfarenheter. 40 år i besöksnäringen, 30 år som egen företagare.

Ring oss direkt

08-21 61 00