Om Konferenspoolen - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Kontakta personalen på Konferenspoolen
Våra tjänster

Välkommen till Konferenspoolen

Med vår kunskap och kompetens hjälper vi dig att hitta rätt i hela Sveriges konferensutbud. Snabbt och utan kostnad tar vi fram de alternativ som passar bäst för just ditt möte. Vi lotsar dig hela vägen fram till beslut och bokning. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Bland våra anställda ryms erfarenheter från jordens alla hörn och ifrån alla delar av den viktiga turismbranschen.

Ullis Holgersson

Byråchef & Partneransvarig
   08-441 88 35
  ullis@konferenspoolen.se

Fotbollsentusiast som under många år själv var aktiv, numera gillar hon att ha många bollar i luften! Branscherfarenhet från såväl kedjehuvudkontor som på hotell, fokus på försäljning och relationsbyggande arrangemang med våra kunder och partners. Ullis har en passion för att resa, gärna till varmare breddgrader och allra helst till Sydafrika som har en speciell plats i hjärtat!

Marika Engberg

Försäljning & Projektledning
   08-441 88 34
  marika@konferenspoolen.se

Mode och inredningsintresserad sälj- och projektledare med mångårig erfarenhet att anordna utbildningar, konferenser och events, både nationellt och internationellt, från ledarskaps-utvecklingsbranschen. Förstår vikten av att skapa rätt förutsättningar genom rätt miljö för att nå framgång/målet med konferensen eller utbildningen. Älskar storstadspuls lika mycket som stillheten i öppna landskap och skogen.

Anna Forsberg

Försäljning
   08-441 88 36
  anna@konferenspoolen.se

Glad prick med lång erfarenhet från hotell & mötesvärlden . Surdegsbakande träningsfreak som älskar Italien, god mat och alla typer av sport. Med sin fantastiska förmåga att ha koll på stort och smått ser Anna till att inget hamnar mellan stolarna. Ofta använder hon just den förmågan till att Curla både sin familj och sina vänner.

Ring oss direkt

08-21 61 00