Om Konferenspoolen - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Kontakta personalen på Konferenspoolen
Våra tjänster

Välkommen till Konferenspoolen

Med vår kunskap och kompetens hjälper vi dig att hitta rätt i hela Sveriges konferensutbud. Snabbt och utan kostnad tar vi fram de alternativ som passar bäst för just ditt möte. Vi lotsar dig hela vägen fram till beslut och bokning. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Bland våra anställda ryms erfarenheter från jordens alla hörn och ifrån alla delar av den viktiga turismbranschen.

Ullis Holgersson

Försäljnings- & Partneransvarig
   08-441 88 35
  ullis@konferenspoolen.se

Fotbollsentusiast som under många år själv var aktiv, numera gillar hon att ha många bollar i luften! Branscherfarenhet från såväl kedjehuvudkontor som på hotell, fokus på försäljning och relationsbyggande arrangemang med våra kunder och partners. Ullis har en passion för att resa, gärna till varmare breddgrader och allra helst till Sydafrika som har en speciell plats i hjärtat!

Lisa Lind

Affärsutvecklare
   08-441 88 37
  lisa@konferenspoolen.se

Jag gillar möten med människor och drivs av att nå uppsatta mål och visa resultat! Jag är en nyfiken person, är utbildad Personal- och beteendevetare och har arbetat mycket med livekonserter och event samt med ledarskap och försäljning! Jag har cirka 30 års arbetslivserfarenhet från Konferens-, hotell- och restaurangbranschen. Uppvuxen i en entreprenörsfamilj på Västkusten. Numera spelar jag helst golf på min fritid och älskar att resa och se nya platser med min fina familj.

Marika Engberg

Försäljning/Projektledare
   08-441 88 34
  marika@konferenspoolen.se

Mode och inredningsintresserad sälj- och projektledare med mångårig erfarenhet att anordna utbildningar, konferenser och events, både nationellt och internationellt, från ledarskaps-utvecklingsbranschen. Förstår vikten av att skapa rätt förutsättningar genom rätt miljö för att nå framgång/målet med konferensen eller utbildningen. Älskar storstadspuls lika mycket som stillheten i öppna landskap och skogen.

Therese Tullgren

Digital Manager/Projektledare
   08-441 88 36
  therese@konferenspoolen.se

Har erfarenhet från både stora och entreprenörsdrivna företag samt drivit egen konsultverksamhet inom digital marknadsföring och kommunikation under många år. Therese har en passion för inredning och design och spenderar gärna sin lediga tid i någon intressant inredningsbutik. Hon har en förkärlek till medelhavet och har som mål att åtminstone en gång om året åka till sin favorit ö Kreta.

Maritha Olander

Ekonomi
   08-216100
  ekonomi@konferenspoolen.se

Driven redovisningskonsult som gärna kollar scorekortet om ni ska golfa. Född i en slalombacke tar hon gärna en telemarksväng på väg mot nya resultaträkningar och kontoanalyser. Mångårig erfarenhet av ekonomi i hotell- och restaurangbranschen.

Ring oss direkt

08-21 61 00