Samarbeta med oss och få nya kunder - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Bli vår samarbetspartner
Våra tjänster

Vi är ditt skyltfönster mot marknaden

Samarbetspartner
När du som konferensanläggning blir samarbetspartner till Konferenspoolen blir du synlig. Vi är väl inlästa på våra samarbetspartners anläggningar och vet vad som passar för varje tillfälle - utifrån våra kunders önskemål. Våra kunder söker såväl stora som små konferenser, events, utställningar, middagar och fester.

Skräddarsydda bokningar
Som säljstöd finns din anläggning med i vårt webbaserade förfrågningssystem. Här genomförs filtrering, sökning och bokning, allt enligt våra kunders önskemål och krav. Varje gång du svarar Ja på en förfrågan, blir din anläggning ett av de alternativ som presenteras och marknadsförs direkt för kunden. Vi hjälper kunden till ett bra beslut som överensstämmer med konferensens syften och förutsättningar. Därefter koordinerar ni tillsammans med kunden den viktiga detaljplaneringen och genomförandet.

Relationsbyggande aktiviteter
Vi satsar mycket på att bygga relationer med våra kunder. 
Vi skapar hela tiden nya aktiviteter, gärna i samverkan med alla våra konferensanläggningar.
Studieslingor med besök på en eller flera anläggningar, teaterbesök, föreläsningar samt andra 
trevliga kundaktiviteter. Här finns möjlighet till att medverka som samarbetspartner, i mån av tid och plats

Engagemang
Vi anser att ingenting är omöjligt - med rätt inställning finns det oändliga möjligheter. Vi arbetar med engagemang, hjärta och hjärna. Tillsammans med våra medarbetares gedigna erfarenhet och kunskap kan du som samarbetspartner kan känna dig trygg. I mer än 30 år har Konferenspoolen verkat som en av de största aktörerna på konferensmarknaden och vi fortsätter att göra det vi är bäst på - vi bokar våra kunders möten!

Är du intresserad av ett samarbete med Konferenspoolen?

Välkommen att ringa eller mejla!


Ullis Holgersson, ansvarig försäljning & samarbetspartners
Mejl: u.holgersson@konferenspoolen.se
Telefon: 08-21 61 00

Ring oss direkt

08-21 61 00

Anläggningar finns i hela Sverige