Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Konferensrådgivning
Våra tjänster

Vi hjälper dig kostnadsfritt när du ska boka konferens

Med vår kunskap och kompetens hjälper vi dig att hitta rätt konferenslokal bland alla konferensställen. Sedan 1988 har vi hjälpt våra kunder att boka konferenser och möten.

Snabbt och utan kostnad tar vi fram de alternativ som passar bäst för just ditt möte, helt enligt dina behov och önskemål. Vi lotsar dig hela vägen fram till beslut och bokning. Små och stora konferenser, events, utställningar – vi hjälper dig med alla typer av möten. Ring eller mejla till oss.

Våra kundaktiviteter
Vi vill ha en bra relation med våra kunder. Som kund hos oss bjuder vi därför in dig till olika aktiviteter. Det kan till exempel vara ett intressant seminarium, ett teaterbesök eller en studieslinga med besök hos några av våra konferensställen.

Mötesadministration
Vill du ha vår hjälp med att administrera din konferens eller evenemang? Vi kan assistera dig med planering och projektledning; allt från budgetering till uppföljning.
Låt oss hantera allt det praktiska kring din konferens. Inbjudan, namnlistor, konferens- och hotellbokning, betalningar, genomförande och mycket mera.

Välkommen att höra av dig!
Kostnadsfri bokning 020-78 11 25
info@konferenspoolen.se

Ring oss direkt

08-21 61 00