Konferenserbjudanden - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Välkommen till våra konferenserbjudanden!

Här nedan hittar ni våra anläggningars aktuella konferenserbjudanden.  Våra anläggningar har satt ihop konferenspaket som ger er både krydda och spännande innehåll till er konferens. Håll dig uppdaterad genom att besöka denna sida  ofta och se alla aktuella konferenserbjudanden som vi erbjuder. Du kan även kontakta oss eller skriva upp dig på vårt nyhetsbrev där vi skriver om aktuella konferenspaket efter säsong och som vi tror passar just er.

Filtrera

Vi hittade 19 st konferenserbjudanden!

 • Treetop Spa, Hangout & Hotel

  Treetop Spa, Hangout & Hotel
  Erbjudande

  Executive Meeting för upp till 8 personer

  Behöver ledningsgruppen eller styrelsen komma iväg för ett möte? Då har vi den perfekta platsen några minuter från centrala Göteborg.

  Högt uppe bland trädkronorna finns kronan på verket, vår vackraste lokal KRONAN, med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelse- och ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn.  Till lokalen hör ett stort trädäck med bubbelpool, kall källa och generösa sällskapsytor. Ni kan jobba utomhus om ni vill och sedan avsluta mötet i jacuzzin eller bastun eller bara koppla av i en solstol på trädäcket. Möten häruppe blir både kreativa och effektiva.

  Vill ni äta häruppe ordnar våra duktiga kockar det. Kanske lite grillning om vädret tillåter? Alternativt är ni välkomna ner i restaurangen.

  Executive Meeting i Kronan är både tryggt och säkert. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer, är extra noggranna med städning och framförallt har ni stora utrymmen utomhus att röra er på. Corona-viruset gillar dessutom inte klor. Går utmärkt att kombinera med boende, på Treetop förstås.

  Erbjudande under hela 2020: 25% rabatt på hela konferensen, inklusive limousinebussen som hämtar er på valfri plats i Göteborg. 

  OBS att Kronan inte är handikappanpassad, utan man kommer upp till lokalen via en trätrottoar längs berget. Lagom motion för att vara pigga och alerta när mötet kör igång!

   

  Läs mer
 • Hesselby Slott

  Hesselby Slott
  Erbjudande

  Dryfta & Dreja

  DRYFTA & DREJA

  SLÄPP LOSS KREATIVITETEN I KRUKMAKERIET UNDER KONFERENSEN

  Avsluta dagens möte med något lekfullt genom att låta deltagarna arbeta med händerna istället för hjärnan. Nere i slottskällaren ligger Hesselby Krukmakeri och under leding av krukmakerskan Elise får ni dreja och måla er egen skål.
  Under tiden som drejningsaktiviteten pågår finns en mingelförrätt framdukad i anslutning till krukmakeriet och vi laddar upp med goda drycker enligt önskemål. Efter avslutad aktivitet (ca 1,5 timme) fortsätter kvällen i Orangeriet där middag med varmrätt och dessert serveras.

  I HELPENSIONSPAKETET DRYFTA & DREJA INGÅR*

  Förmiddagskaffe
  Lunch
  Eftermiddagskaffe
  Drejningsaktivitet i slottskällaren
  Trerättersmiddag
  Övernattning i enkelrum

  Från 3 025 kr per person (exkl. moms)

  *Aktiviteten är lämplig för grupper upp till 16 personer. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller avtalade rabatter. Lokalhyra och dryck tillkommer. Erbjudandet avser standard enkelrum. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och att paketet är fullbokat.

  Läs mer
 • Best Western Arlanda Hotellby

  Best Western Arlanda Hotellby
  Erbjudande

  Trygga möten - Gratis transport till oss

  Hos oss kan du konferera tryggt och säkert!

  Om du bokar din konferens med övernattning hos oss så ingår just nu fri transport till vårt Corona anpassade hotell. Vi hämtar er i våra miljövänliga bussar från Stockholm city, på Arlanda eller på ert företag förutsatt att det ligger inom 40 km från Arlandastad.

  Väl på plats kan ni sedan tryggt och säkert konferera i våra Corona anpassade lokaler.

  Vid dagkonferens erbjuds transport mot en mindre avgift.

   Erbjudande gäller på konferenser under  hela 2020.

  Läs mer
 • Best Western Plus Park Airport Hotel

  Best Western Plus Park Airport Hotel
  Erbjudande

  Trygga möten - Fri transfer

  Hos oss kan du konferera tryggt och säkert!

  Om du bokar din konferens med övernattning hos oss så ingår just nu fri transport till vårt 4-stjärniga Corona anpassade hotell. Vi hämtar er i våra miljövänliga bussar från Stockholm city, på Arlanda eller på ert företag förutsatt att det ligger inom 40 km från Arlandastad.

  Väl på plats kan ni sedan tryggt och säkert konferera i våra Corona anpassade lokaler.

  Vid dagkonferens erbjuds transport mot en mindre avgift.

   Erbjudande gäller på konferenser under  hela 2020.

  Läs mer
 • F7 möten & konferens

  F7 möten & konferens
  Erbjudande

  50% rabatt på lokalkostnaden under v.44

  Lokaler för möten, utbildningar och konferenser.
  Både online och på plats.

  Vi erbjuder 50% rabatt på ordinarie lokalkostnad under v.44

  I lokalkostnaden ingår stor väggfast presentationsskärm (VGA, HDMI, Clickshare), väggfast whiteboard, WiFi, blädderblock samt skrivmaterial.

  Läs mer
 • F7 möten & konferens

  F7 möten & konferens
  Erbjudande

  Digitala möten!

  Digitala möten!
  Vi hjälper till med utrustning och uppstart av ditt videokonferensmöte, allt från mindre möten till större konferenser.  Vi kan även hjälpa till med teknisk support i lokalen vid önskemål.

  I grundpaketet ingår: Presentationsskärm, kamera, mikrofon, högtalare samt fast Internet.
  Kostnad för mötesrum/konferenslokal tillkommer.

  Pris från SEK 450 ex moms.
  Erbjudandet gäller t.o.m.  18/12 2020

  Läs mer
 • City Conference Centre

  City Conference Centre
  Erbjudande

  Affärsmingel i våra ljusgårdar

  Samla dina kunder och kontakter i våra fantastiska ljusgårdar.
  Bjud in till affärsmingel i en inspirerande atmosfär med den perfekta inramningen för nätverkande, presentation eller release.

  Här står mötet mellan människor i fokus och här finns allt som behövs för ett inspirerande mingel

  350:-/per person kostar affärsmingelpaketet där 3 olika kanapéer och 1 glas mousserande, samt bildskärm och mikrofon ingår.

  Erbjudandet vid nybokningar och för sällskap upp till 50 personer. Med genomförande fram till
  31 december 2020

  Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar.

  Läs mer
 • Hesselby Slott

  Hesselby Slott
  Erbjudande

  Rock & Popkonferens

  ROCKKONFERENS

  …ELLER KANSKE POPKONFERENS!

  Träffas i vår härlig Music lounge som blir ert kreativa mötesrum för dagen. Starta dagen med lunch i vår matsal i Orangeriet. Popcornskålen står redo när ni är klara för att börja ert möte. Ett härligt eftermiddagsfika dukas upp i Sensuella Isabellas bar och senare på eftermiddagen slår vi på mikrofonerna och skönsången kan börja. När ni sjungit er hesa och behöver fukta strupen välkomnas ni till baren och sedan serveras en trerättersmiddag.

  Music Lougne
  Popcorn
  Två musikstudios
  3000 kr ex. moms

  Måltidspaket
  Lunch
  Eftermiddagsfika
  Trerättersmiddag
  925 kr ex. moms/person

  Bokningsbart för max 6p

  Läs mer
 • Ulfsunda Slott

  Ulfsunda Slott
  Erbjudande

  Kajak- Konferens

  PADDLA OCH PRATA – MÄLARENS GLITTRANDE VATTEN OCH DEN FRISKA LUFTEN GER OANAD ENERGI

  Konferera på ett slott, pausa och paddla på Mälarens glittrande vatten!

  Hos oss finns stora och små mötesrum i och utanför slottet. Välkomna till oss på förmiddagen, samla gruppen i slottets salonger och njut av ett härligt fika med rykande hett kaffe.
  Är ni morgonpigga kanske ni kommer redan till frukosten och smygbörjar mötet över ett glas färskpressad apelsinjuice och nybakade frallor. I mötesrummet whiteboard, projektor, block och pennor, behöver ni någon mer utrustning så hjälper vi till att ordna med det. Lunchen serveras i slottsmatsalarna och efter den står vi redo med kajaker för eftermiddagens paddling. Ni paddlar två och två och bestämmer själva om ni vill njutpaddla eller paddla mer tävlingsinriktat. Kanske ni använder Mälarens vatten som ett grupprum och fortsätter diskussionen på sjön. Eftermiddagsfikat packar vi antingen ner så att ni kan njuta det som picknick vid vattnet eller om ni hellre önskar dukas det upp i slottets salonger.
  Checka in på fina hotellrum, vila en stund och möt sedan kollegorna för middag. Kanske ett glas bubbel i baren lockar innan middagen och när känner er redo serveras ni en härlig trerättersmiddag med höga smaker.

  Detta paket är bokningsbart för mellan 2-40 personer

  Läs mer
 • 7A Odenplan

  7A Odenplan
  Erbjudande

  Julen på 7A Odenplan

  Inled julfesten med att skåla i glögg och pepparkakor på någon av våra uppvärmda terrasser med oslagbar utsikt över Vasastans takåsar eller Observatorielunden. Därefter väntar ett välsmakande julmeny eller en skaldjursbuffé med havets läckerheter. 

  Vårt julpaket kostar från 455 kr/person och innehåller privat lokal för middag och buffé med scen och scenljus. En av våra terrasser och separat lounge eller mingelyta där ni kan ha bar med servering av dryck. I paketet ingår även serverings-personal, dukning i vintertema, loungemusik, städning och obemannad garderob. Paketpriset är baserat på tiderna 18.30 – 01.00. Boka även vårt dryckespaket från 200 kr/person.

  Erbjudandet gäller fram till 20 december. Alla priser är per person exklusive och moms med reservation för ändringar.

  Varmt välkomna!

  Läs mer
 • Trosa Stadshotell & Spa

  Trosa Stadshotell & Spa
  Erbjudande

  Mötas och strosa i charmiga Trosa

  Välkommen till ett modernt familjeägt  Trosa Stadshotell & Spa med anrik historia.
  Vi erbjuder er mötesgäster helpension för halva priset (50% rabatt)
  Det som ingår är del i dubbelrum eller enkelrum, konferenslokal och förtäring. Erbjudandet gäller oavsett om man bokar våra färdiga konferenspaket eller bokar i lösa delar.
  (rabatt gäller ej alkohol, transporter eller aktiviteter som levereras av utomstående eller för spabehandlingar)

  Erbjudandet gäller med ankomst måndag, tisdag och onsdag under månaderna april, maj, juni samt oktober, november och december under 2020.

  Trosa Stadshotell & Spa följer alla rekommendationer och har skapat rutiner för att öka säkerheten för gäster och personal. VI uppmanar gästerna att hålla behörigt avstånd och det finns inte längre något barhäng eller trängsel vid måltider. Våra lokaler rengörs och desinficeras efter  varje gäst, det finns flera lokaler så vi sprider ut besökarna. Handsprit finns på många ställen till gäster och personalens förfogande.

  För våra hotellgästers trygghet sprutar städpersonalen alla färdigstädade hotellrum med en ”dimma”av ett vattenbaserat medel innehållande klordioxid som även finns i vårt dricksvatten. Detta sprutas in i form av negativt laddade joner som söker sig till alla ytor och material. Efter två minuters verkan är allt kliniskt rent och blir inte kontaminerat förrän nästa person dvs gästen kliver in i rummet. Det är helt giftfritt och ofarligt för miljön tillverkat av ett svenskt företag www.lifeclean.se.

  Läs mer
 • City Conference Centre

  City Conference Centre
  Erbjudande

  Styrelsemöte mitt i city

  Samla styrelsen i en inspirerande atmosfär med den perfekta inramningen för föredrag och presentationer till diskussion och beslut.
  Här står agendan i fokus! Allt som behövs för ett effektivt styrelsemöte finns på plats, från tekniken till kaffet…

  675:-/per person kostar vårt halvdagspaket där en härlig kaffebuffé och lokal ingår.

  Vill ni börja eller avsluta med lunch, eller kanske med ett mingel? Det ordnar vi såklart också!”

  Erbjudandet vid nybokningar och för sällskap upp till 14 personer. Med genomförande fram till
  31 december 2020

  Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar.

  Läs mer
 • 7A Centralen

  7A Centralen
  Erbjudande

  Julen på 7A Centralen

  Blicka ut över Vasagatan genom stora panoramafönster när ni skålar in årets julfest i värmande glögg eller ett glas härligt bubblande vin. Vi erbjuder flera olika möjligheter inför årets julfest. Här finns möjligheter för små och stora sällskap att fira jul med mat och dryck från årets julmeny som erbjuder något för alla typer av smaklökar. Vad sägs om en grön jultallrik med vegansk sill eller klassiska favoriter? 

  Vårt julpaket kostar från 395 kr/person och innehåller privat middagslokal från 18.30 – 24.00 och vald julbordsmeny. I paketet ingår även separat lounge/mingelyta, bar där vi serverar öl/vin/drinkar samt serveringspersonal och dukning i julens tema. Boka även vårt dryckespaket från 250 kr/person.

  Erbjudandet gäller fram till 20 december. Alla priser är per person exklusive och moms med reservation för ändringar.

  Varmt välkomna!

   

  Läs mer
 • FågelbroHus

  FågelbroHus
  Erbjudande

  Nu Ingår Alltid Busstransport

  TRANSPORT TILL MÖTET: 0 kr

  Boka din kick-off eller konferens hos oss och res dit tillsammans. Med oss ingår alltid busstransport till och från våra 4-stjärniga hotell. Trevligt, smidigt och bättre för miljön!

  Transport gäller för alla möten med övernattning där fler än 12 deltagare ingår.  Vi hämtar er i Stockholm city, på Arlanda eller på ert företag förutsatt att det ligger inom 40 km från Stockholm city. Tillgång till konferensbuss med 12 platser

  Erbjudandet gäller till den 30/12 2020

  Läs mer
 • 7A Odenplan

  7A Odenplan
  Erbjudande

  Grillbuffé på privat takterrass mitt i city

  Boka vårt populära grillpaket på takterrassen för privata fester, kick-offer eller kundevent. Terrassen har två rymliga orangerier med väggar och tak som enkelt går att öppna och stänga vid behov av skydd mot väder och vind. Tillsammans rymmer de båda orangerierna sittplatser för sällskap upp till 150 personer!

  Vårt grillpaket kostar från 955 kr/person och inkluderar en privat takterrass med två inglasade uterum mellan 17.30-23.00 samt grillbuffé med tillhörande dryckespaket som inkluderar en välkomstdrink, två glas öl/vin, mineral- och stilla vatten samt kaffe/te med chokladbit efter maten. I paketet ingår även dekorationer, serveringspersonal, grillkockar, städ samt obemannand garderob. 

  Erbjudandet gäller fram till 30 september 2020 och kan bokas mån-sön för sällskap från 50 personer. Priset är per person och exklusive och moms.

  Varmt välkomna!

  Läs mer
 • 7A Posthuset

  7A Posthuset
  Erbjudande

  Julen på 7A Posthuset

  Välkommen att fira julen för första gången i en av Stockholms mest personliga och spektakulära eventlokaler.  Centralposthuset, som byggnaden officiellt heter, invigdes med kunglig närvaro 1903 och var i nästan 100 år en plats dit stockholmare kom för att kommunicera med resten av världen. Här finns möjlighet att arrangera sittande julbord för upp till 540 personer eller ett storslaget julmingel med upp til 850 personer. Julbordet serveras som en trerättesmeny där ni själva väljer tema på maten. Väljer ni asiatiska smaker eller svenska klassiker? 

  Trerätters julbord 625kr/person
  - Kalla tallriken: 3 sorters sill, dillkokt potatis, krämigt ägg med rom, gravad lax med hovmästarsås,  Västerbottenost samt julskinka i tunna skivor med hemgjord senap & knäckebröd.
  - Varma tallriken: Hemrullade köttbullar, krämig rödbetssallad, prinskorv, stuvad grönkål, varmrökt lax med dillkokt potatis & Janssons frestelse.-
  Dessert: Saffranspannacotta

  Trerätters med asiatiska smaker 625kr/person
  - Förrätt: Vit misosoppa, dashi, kimchi
  - Huvudrätt: Laxnigiri, sashimi på gulfenad tonfisk och lax, avokado & tryffelmaki,  edamamebönor, srirachacremé
  - Efterrätt: Creme Catalan, apelsin och ingefära 

  Trerätters med svenska klassiker  795kr/person
  - Förrätt: Toast Skagen med nyriven pepparrot och dill
  - Huvudrätt: Helstekt kalvytterfilé, rödvinssås, västerbottenpotatiskaka, Tomatsallad med lök och persilja toppad med balsamvinäger
  - Efterrätt: Vispad saffranspannacotta, rostad mandel och glöggmarinerade körsbär

  I priset ingår: Privat lokal för middag som bordsserveras. I paketet ingår även serveringspersonal, dukning i julens tema, loungemusik, städning och obemannad garderob. Paketpriset är baserat på tiderna 18.30 – 24.00. Samtliga priser är angivna ex moms. Paketpriserna gäller för sällskap från 50 personer. Med reservation för ändringar.

  Varmt välkomna!

  Läs mer
 • 7A Strandvägen

  7A Strandvägen
  Erbjudande

  Julen på 7A Strandvägen

  Julen är en speciell högtid för oss på 7A. Våra festlokaler i centrala Stockholm har sedan 2006 varit en plats där både små och stora företag har samlats för att äta julbord eller avrunda det gångna året med en storslagen julfest. Komponera ihop en trerättersmiddag och välj förrätt, varmrätt och dessert från vår julinspirerade middagsmeny eller från vår ordinarie meny.

  Julen på 7A Strandvägen
  Fira julen på traditionellt vis i hemtrevliga salonger med vackra originaldetaljer så som öppna spisar och knarrande trägolv. Den stämningsfulla miljön och det otroliga läget intill Nybroviken gör att alla julfester här blir något alldeles extra.

  Paketpris från 895 SEK/person

  I priset ingår: Chambre séparée för middagssittning och trerätters julbordsmiddag. I paketet ingår även serverings-personal, dukning i julens tema, loungemusik, städning och obemannad garderob. Paketpriset är baserat på tiderna 18.30 – 24.00 och vid sällskap på minst 20 personer.

  Festpaket från 5900 SEK

  Ingenting höjer feststämningen som riktigt bra underhållning. Vi hjälper er att boka allt från imponerande showgrupper till välkända gästartister och liveband som sätter igång lagom till att middagen börjar övergå till fest. Vi erbjuder något för alla sorters sällskap och tillfällen. Har ni en egen idé om hur ni vill spendera kvällen? Hör av er till oss så hjälper vi er att förverkliga den! I festpaketet ingår separat salong för fest och dans med ljud, ljus och bar till klockan 01.00. 

  Välkomna!

   

   

  Läs mer
 • City Conference Centre

  City Conference Centre
  Erbjudande

  Power Monday

  Låt måndag bli bästa dagen i veckan och bästa starten på veckan - En Power-Monday!
  Hos oss kan du säkerställa att veckan börjar bra genom att boka din möteslokal hos oss.
  På måndagar bjuder vi dina kollegor, kunder eller kontakter på en extra energikick

  Till morgonkaffet dukar vi upp extra energi i form av müsslibars, energishots och säsongens färska frukt.

  Kan du föreställa dig en bättre start på mötesdagen?
  Varför inte ta en Power-walk i samband med lunchen – vi har en perfekt cityslinga för er…

  Erbjudandet gäller endast måndagar vid nybokningar av möteslokal för sällskap upp till 60 personer. Med genomförande fram till 31 december 2020

  Läs mer
 • 7A Odenplan

  7A Odenplan
  Erbjudande

  Videokonferens för möten på distans

  Håll ljud-, video- och webbkonferenser med vem som helst och få hjälp med mötesanteckningar, skärmdelning, mötesinspelning och snabbmeddelanden.

  Det enda dina mötesdeltagare behöver göra är att ansluta med hjälp av en länk och koppla upp sig med sin dators högtalare, mikrofon och kamera. Även deltagare i farten kan delta, allt som behövs är en mobilenhet och Microsoft Teams app.

  I bas-paketet ingår: Tv-skärm, kamera med inbyggd mikrofon och högtalare som kopplas till en dator. Vi hjälper dig att sätta upp utrustningen med fast internet eller via WiFi så att du kan känna dig trygg med att allt fungerar som det ska.

  Med denna lösning kan ni vara upp till 250 deltagare och få en smidig lösning för ert direktsända möte, webbinar, presentation eller vad ni nu vill sända. Är mötet ämnat för interaktion deltagarna emellan så rekommenderar vi att man är max 12 deltagare. Fråga oss så berättar vi mer!

  Pris från 3 000 SEK exkl. moms

  Erbjudandet kan bokas t.o.m. 30/9 2020

  Läs mer