Vi tar hand om alla detaljer kring ditt stora möte - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Stora möten och events
Våra tjänster

Vi hjälper dig att arrangera stora möten och events

Att arrangera stora möten kräver oftast mer tid och resurser än man tror och det kan vara både överväldigande och skrämmande. Hos oss kan du tryggt lämna över alla detaljer kring ditt arrangemang så hjälper vi dig snabbt och utan kostnad att ta fram de alternativ som passar bäst för just ditt stora möte, helt enligt dina behov och önskemål.

Vill du upptäcka en ny plats för mötet? Vi arbetar med hundratals konferensanläggningar i hela Sverige, allt från det stora konferenshotellet där du har allt under samma tak – både konferenslokal, restaurang och logi med en omgivning som inspirerar till kreativitet och avkoppling till den anrika herrgården med personlig och exklusiv atmosfär med inbjudande trädgårdar och historisk miljö. Platsen för din konferens bli något utöver det vanliga både nära naturen, mitt i city eller ute i skärgården - det är helt upp till dig.
Det viktigaste är att totalupplevelsen motsvarar syftet och målet med mötet och konferensen.

När man planerar stora möten för grupper brukar behovet av kringarrangemang så som transport, middag och underhållning vara väldigt viktigt. Vi har mångårig erfarenhet och kunskap av hur man bäst löser detta och vi kommer gärna med förslag på olika kringarrangemang ni kan välja för att mötet och konferensen ska gå smidigt och bli en succé.

Vi gör det vi är bäst på och du får tid över till annat helt enkelt!

Kontakta oss redan idag så skräddarsyr vi en kostnadsfri offert utifrån dina behov och önskemål.

Tips!
Med vår tjänst ”Mötesadministration” hjälper vi dig med fakturering, avstämning och mycket mer. Välkommen
att ta en titt och prova att anmäla er på nedanstående länk, som är ett fingerat exempel på en konferens med externa deltagare.

Ring oss direkt

08-21 61 00