I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Njut även av à la carte-frukost, lunch och Afternoon tea.
I ett av de små husen på kajen utanför hotellet hittar man Grand Café. Förutom kaffe finns här goda sallader och mackor från vårt kök och desserter direkt från vårt konditori. När solen värmer kan man slå sig ner och se ut över vattnet, båtarna och slottet. Öppet maj-september, alla dagar kl 9-19.
10 platser
Sveriges mest heltäckande vinkällare erbjuder såväl Mouton-Rothschild från hotellets öppningsår 1874 som Pol Roger från champagneåret 1914. Tyngdpunkten bland de 2 400 olika etiketterna finns i Europas klassiska regioner, men vi har även plockat ut de största upplevelserna från den nya vinvärlden.
Matbaren är en modern bistro, en informell restaurang i tiden.
Michelin-belönade Seafood Gastro erbjuder en avsmakningsmeny bestående av akvatiska råvaror. Fiskar, skaldjur, sjöfåglar, alger, strandnära växter och andra delikatesser som lever i, vid eller på vattnet.
För 100 år sedan byggdes de första sommarverandorna här på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister. Kom hit på en storslagen lunch eller middag med utsikt över vattnet och slottet. Eller boka bord till våra härliga bufféer och smörgåsbord, serverade med hotellets egen snaps Grand Aquavit 1874.
Grand Soleil, som betyder stor sol på franska, bjuder in gästerna till Stockholms mest solsäkra destination året runt. Grand Soleils köksteam har skapat ett koncept där det bästa från den franska och italienska rivieran tar huvudrollen till lunch och middag ackompanjerat av väl utvalda viner och läskande alkoholfria alternativ. Grand Soleil är inte bara en restaurang, det är även en hyllning till den glamorösa rivieran och den soliga estetiken längs kusten.