Grand Hôtel Stockholm | Mat & dryck - Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Anläggningen

Mat & dryck

På Grand Hôtel kan gästerna njuta av fantastisk mat och dryck på Verandan, Mathias Dahlgren, Cadierbaren samt, om enskildhet önskas, i någon av hotellets privata matsalar.


    Terassen

    På Terrasen kan man sitta ute och äta något gott med inspiration från Medelhavet eller bara ta ett glas och njuta av utsikten över slottet och vattnet.

    Verandan

    112 platser

    För 100 år sedan byggdes de första sommarverandorna här på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister. Kom hit på en storslagen frukost, lunch eller middag med utsikt över vattnet och slottet.

    Cadierbaren

    I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Njut även av à la carte-frukost, lunch och Afternoon tea.

    Grand Café

    I ett av de små husen på kajen utanför hotellet hittar man Grand Café. Förutom kaffe finns här goda sallader och mackor från vårt kök och desserter direkt från vårt konditori. När solen värmer kan man slå sig ner och se ut över vattnet, båtarna och slottet. Öppet maj-september, alla dagar kl 9-19.

    Vinkällaren

    10 platser

    Sveriges mest heltäckande vinkällare erbjuder såväl Mouton-Rothschild från hotellets öppningsår 1874 som Pol Roger från champagneåret 1914. Tyngdpunkten bland de 2 400 olika etiketterna finns i Europas klassiska regioner, men vi har även plockat ut de största upplevelserna från den nya vinvärlden.

    Mathias Dahlgren- Matbaren och Rutabaga

    Mathias Dahlgren driver två restauranger i Bolinderska Palatsets entréplan. Rutabaga öppnade i Februari 2017 och serverar vegetarisk mat i värdsklass. Matbaren är en modern bistro som serverar små rätter med utgångspunkt i säsongens råvaror.

Skicka din bokningsförfrågan till Grand Hôtel Stockholm!

Vi återkommer till dig inom kort och berättar vad som finns ledigt och till vilka priser

Enligt nya lagen Dataskyddsförordningen (GDPR) får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du klickar på "Skicka bokningsförfrågan" i ovan formulär ger du oss ditt godkännande till att Konferenspoolen får behandla och lagra dina uppgifter enligt vårt integritetspolicy. Skulle du vilja att vi tar bort dig ur våra register går det bra att maila till dataskydd@konferenspoolen.se.