Tällbergsgårdens restaurang Johanssons lägger fokus på råvarorna i den närliggande naturen och våra rätter inspireras därför av de råvaror som säsongen erbjuder och som finns för dagen. Under vintersäsong strävar vi efter att i möjligaste mån använda svenska ekologiska råvaror och förlänger säsongen för andra råvaror med klassiska svenska matlagningsmetoder. Nöt och fläsk från de lokala bönderna, nyfångad fisk från våra svenska vatten, färska grönsaker odlade i dalabönders jordar, bär och svamp plockade kring bygden, mjölk, grädde och smör från kor i Dalarna samt päron, vinbär, rabarber och äpplen från våra egna träd och buskar är vad som bjuds i Tällbergsgårdens matsal.
Vi anpassar konferenspaket efter er behöv. Ni kan välja med 1- eller 2-rätters lunch. Till middag 2- eller 3-rätters middag. Ankomst macka eller frukost att börja med. NI bestämmer.
Förmiddagskaffe med kaka, frukt och juice, eftermiddagskaffe med mjuk kaka, smoothies och fruktsaft.
90 platser
Tällbergsgårdens restaurang Johanssons lägger fokus på råvarorna i den närliggande naturen och våra rätter inspireras därför av de råvaror som säsongen erbjuder och som finns för dagen. Under vintersäsong strävar vi efter att i möjligaste mån använda svenska ekologiska råvaror och förlänger säsongen för andra råvaror med klassiska svenska matlagningsmetoder. Nöt och fläsk från de lokala bönderna, nyfångad fisk från våra svenska vatten, färska grönsaker odlade i dalabönders jordar, bär och svamp plockade kring bygden, mjölk, grädde och smör från kor i Dalarna samt päron, vinbär, rabarber och äpplen från våra egna träd och buskar är vad som bjuds i Tällbergsgårdens matsal.