På Villa Dagmar erbjuds ljuvliga mat- och dryckesupplevelser skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson. I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service.
Vår trädgård, med sitt magnifika glastak, är en levande mötesplats som ger känslan av att besöka någons stadsvilla. I Trädgården börjar dagen med att vi serverar frukost som sedan övergår till lunch och på helgerna, vår uppskattade brunch. Vår trädgårdsmeny är ett urval av det bästa från vår restaurangmeny. På eftermiddagar och kvällar serveras cocktails blandat med live-musik och DJ’s, Trädgården är Villa Dagmars hjärta och här finner du även dess puls.
Restaurangen är modern, eklektisk och har en tydlig internationell atmosfär. Vi serverar tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan. Medelhavsfusion, samtida matlagning och The Real New Nordic är några av restaurangens ledord.
I hotellets karismatiska vinbar Dagges har vår chefssommelier Rasmus Klintberg samlat exklusiva viner från vår bevarade vinkällare på hotellet. Vinkällaren på Villa Dagmar är ett uttryck för hantverk med målet att väcka nyfikenhet och uppmärksamma viner av hög kvalitet från mindre kända regioner än de klassiska. Välkommen in och utforska vinvärlden med oss. Ta plats i baren eller i någon av sofforna och låt oss guida dig genom vårt breda utbud av utmärkta viner tillsammans med noggrant utvalda aperitivo och charkuterier.