- Konferenspoolen

Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

27 Nov 2019

Ny anläggning - 7A POSTHUSET

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Centralen och Arlanda Express, öppnar snart Stockholms nya och mest tillgängliga mötesplats med kontor och konferens under samma tak.

Tisdag morgon 26 november och Lisa Lind sitter i loungen på 7A Centralen. Hon skall träffa Kitty Nyberg, som är Director of Inhouse Sales for 7A Conference & Business för att få veta mer om 7A:s nya stora satsning; 7A Posthuset! 
Posthuset är en fantastisk byggnad från1903. I nästan 100 år låg Postcentralen i detta hus innan dess nuvarande ägare, Statens Fastighetsverk, tog över.

7A har nu fått hyreskontraktet för gamla Postcentralen och de hyr hela huset förutom nedre plan där Regeringskansliet sitter. Totalt kommer det finnas 22 konferenslokaler, med plats från 2 personer upp till 400 personer. Första event är redan 4 december. 

De större lokalerna på andra våningen, Palmsalen och Vinterträdgården, kommer vardera att kunna ta upp emot 400 personer i biosittning.

Maten kommer att vara klassiskt svensk och konceptet ”sharing is caring”, dvs sittande lunch med fat på borden, där man plockar det man själv önskar äta. För sittande lunch finns det plats för 200 personer upp till hela 500 personer för sittande middag.

Det som är utmärkande för 7A är det personligt och välkomnande bemötandet, något de ofta får höra från sina kunder och gäster. ”Vi är inga robotar utan vi är människor som är på plats och hälsar alla gäster välkomna” säger Kitty 

Just nu fräschar man upp de olika lokalerna. Dels skall man lägga in mattor, måla och få upp lite tyger och växter. Över innergården i mitten av detta gigantiska hus har man också byggt ett fantastiskt glastak vilket ger en härligt ljus och luftig innergård. En liten oas som inger lugn och ro – mitt i stadens puls.
 
Besök någon av 7As andra fantastiska anläggningar: 7A Centralen, 7A Strandvägen och 7A Odenplan