Vi satsar på nära mat
Mycket av det du bjuds på hämtar vi inom en radie på två mil. Åtta kilometer från vårt kylskåp betar korna som tillhandahåller mjölken.
Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor.
Kräftorna fiskas i vårt eget vatten. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egen mark.
Viltköttet kommer från Ekenbergs Gård i Enhörna.
Rotsaker, frukt och kött köper vi från Åbykvarns Gård i Hölö. Äggen köper vi från en bonde i Sörmland och dessertostarna kommer från Jürss mejeri i Hälleforsnäs.
Genom att vi använder närodlat i så stor omfattning som möjligt kan vi erbjuda en nära, färsk och smakfull måltid samtidigt som vi värnar om miljön och det lokala näringslivet.
Det är något som vi är väldigt stolta över.
150 platser
Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. I loungen vid brasan föreslår vi att ni samlas upp för en drink innan maten, eller ett glas mousserande på altanen den varma delen av året.