Konferenspoolen använder cookies för att förbättra din upplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du användandet av cookies samt att vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy.

Läs mer Jag godkänner

Vi bokar din konferens kostnadsfritt!
08-21 61 00

Anläggningen

Mat & dryck

Varför välja mellan fun eller fine dining? Våra fyra specialiserade restauranger bjuder på en lång rad kittlande smakupplevelser i toppdivisionen: från klassiska svenska rätter till tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur. Allt som serveras på din tallrik har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Frågan är bara om du känner för en magnifik symfoni eller het rock’n’roll? Dessutom frestar vi med ett flertal välfyllda barer, där våra skickliga bartendrar är redo att hjälpa dig släcka törsten såväl inne som ute under sommarsäsongen.

Klassificeringar och certifieringar

  • White Guide
  • Sveriges Bästa Bord

  • Restaurang Tylöhus

    425 platser

    Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror.
    Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.
    Många helger kan du dessutom njuta av levande musik i Restaurang Tylöhus.

    ÖPPETTIDER
    Året runt för frukost, lunch och middag.

  • Leif's Bar & Grill

    230 platser

    Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i en skön miljö omgiven av guldskivor, affischer och utmärkelser från Per Gessles fenomenala karriärer med Roxette och Gyllene Tider. Utgångsläget i köket är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt.

    Slå dig ner i baren och beställ en öl eller drink med lite goda tilltugg eller beställ bord för att äta en riktigt läcker pizza eller en saftigt grillad köttbit med dina favorittillbehör.

    ÖPPETTIDER
    April-december: Onsdag - söndag från kl 18.30

  • Bettans Bar

    60 platser

    Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.
    Här på Bettans Bar står nämligen skaldjur och sushi högst i kurs. Hummer, havskräftor, ostron, räkor, musslor, ljuvliga dippsåser och noga utvalda drycker därtill sätter stämningen i solnedgången.
    Kockarnas kreativa utbud av sushi, smårätter, wraps, sallader och grillat kompletterar dessutom på ett sätt som garanterat ger smaklökarna en helkväll i havets tecken. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren. Bettans Bar är öppet under hotellets sommarsäsong och för julbord.

  • Titus Tapas

    75 platser

    Titus Tapas är vår version av det spanska kökets läckraste smårätter – vilket betyder att vi hämtar influenserna, inspirationerna och smakerna från hela världen – i Harplinge eller på andra sidan jordklotet. På Titus Tapas är det opretentiös stämning, crossoverkänsla och högsta kvalitet som gäller. Räkna med högtryck i det öppna köket där nytänkande smårätter utmanar, kompletterar och överraskar. Kom hit för ett glas vin med kompisarna eller njut av allt delikat småplock med uppdaterad crossoverkänsla och härlig atmosfär. Restaurangen är öppen under hotellets sommarsäsong.

Skicka din bokningsförfrågan till Hotel Tylösand!

Vi återkommer till dig inom kort och berättar vad som finns ledigt och till vilka priser

Enligt nya lagen Dataskyddsförordningen (GDPR) får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att du klickar på "Skicka bokningsförfrågan" i ovan formulär ger du oss ditt godkännande till att Konferenspoolen får behandla och lagra dina uppgifter enligt vårt integritetspolicy. Skulle du vilja att vi tar bort dig ur våra register går det bra att maila till dataskydd@konferenspoolen.se.